Recent forum postings ...
Today
IVAO servers in error
Yesterday
KLM Livery Colours - FSLabs A320
2021-05-11
Where can i find active rwy in use on the airport
Schiphol reopens the Polderbaan on May 15
2021-05-10
KLM 75 years to New York
2021-05-06
The future of aviation?


 

Welkom bij de WILD-WEST TOUR

Deze tour neemt je mee door prachtige gebieden van de Verenigde Staten. De doelstelling is om de Nederlandse klomp te promoten door op elke luchthaven waarop geland wordt, de klompen uit te delen. Het is verplicht om de route te volgen die wij aangeven. Voordat je opstijgt, lees eerst de instructies (zie het menu)

Je vliegt met verschillende type toestellen. Naast de toestellen met straalaandrijving vind jij jezelf ook in een turbo prop zoals de Cessna Caravan die op het water kan landen! Of wat dacht je van de DC3 waar je langzaam om Cape Kennedy zult vliegen?! Je bezoekt plaatsen zoals Mineapolis, New York om een kijkje te nemen bij het vrijheidsbeeld, San Francisco om over de Golden Gate Bridge te rijden en je ligt lekker op het strand van de Florida Keys. Natuurlijk ga je ook langs Las Vegas om al jouw zuurverdiende centen op te maken!

Op de Wild-West kaart kan je op de steden klikken die je hebt bezocht. Het geeft informatie over de stad weer en belangrijke informatie over de volgende route.

Als je niet alleen wilt vliegen plaats dan een topic op het forum zodat er wellicht andere piloten zijn die mee willen vliegen.

Veel plezier en wij zien jou mogelijk aan het einde van de tour waar je de Wild-West badge in ontvangst mag nemen!